• lun. mart. 4th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dâmbovița: Agenții de poliție au reținut 17 permise de conducere și au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale în ultimele 24 de ore

ByDâmbovițaMedia

sept. 28, 2021

În ultimele 24 de ore, în cadrul activităților desfășurate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, polițiștii din Dâmbovița au plicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, au reținut 17 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

La data de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții pe linie de ordine publică, au continuat acțiunile derulate pentru creșterea gradului de siguranță al comunității și pentru pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.
În cadrul activităților, polițiștii au constatat 21 de infracțiuni și au aplicat 263 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 64.200 de lei. Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 17 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Totodată, pe raza întregului județ, au fost desfășurate 14 acțiuni punctuale în contextul pandemiei de COVID-19, fiind legitimate peste 2.000 de persoane, verificate 54 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 50 de restaurante/terase/fastfood-uri.
Activitățile desfășurate au vizat și controlul mijloacelor de transport persoane, fiind verificate peste 193 de astfel de autovehicule.
De asemenea, pe parcursul zilei de ieri, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție, conform prevederilor Legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *