• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

DPPD „Valahia”, o nouă acțiune caritabilă cu prilejul Sărbătorii Nașterii Domnului

ByDâmbovițaMedia

dec. 22, 2021

Prin programul socio-educaţional „Oameni pentru oameni”, ajuns acum la cea de-a V-a ediţie, în ziua de 16 decembrie 2021, cadrele didactice din cadrul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic (DPPD) al Universității „Valahia” din Târgovişte, împreună cu  studenţii şi cursanţii înscrişi la Programele de Formare Psihopedagogică, Nivel I şi II, au organizat două acţiuni de voluntariat, cu scop caritabil pentru câteva zeci de copii și familii din județul Dâmbovița.

Anul acesta, DPPD „Valahia” s-a alăturat  Asociației Give & Help (președinte – Nicoleta Ioniță), iar astfel Moș Crăciun a ajuns și la copiii care, poate că nu sperau să primească daruri, dar care le-au meritat din plin deoarece au impresionsat prin simplitate și au ascultat de deascălii și de părinții lor.

Dulciuri, jucării și articole de îmbrăcăminte au fost dăruite unui număr de 53 de elevi care provin din familii cu o situație socio-economică precară.
De asemenea, pachete cu alimente au fost trimise către Biserica „Sfântul Nicolae” din Gura Ocniței, unde, cu ajutorul preotului Alin Pleșa, au fost identificate mai multe familii cu o situație socioeconomica precară, care au primit cu bucurie aceste daruri.

Conștienți de misiunea asumată, studenții/cursanții DPPD „Valahia”, alături de cadrele dicactice, se implică în fiecare an în astfel de acțiuni caritabile, cu scopul de a aduce bucurii cât mai multor familii din județul Dâmbovița!
Sărbători binecuvântate!

Articol realizat de Roxana Clopotaru, masterand al Programului de Jurnalism și Studii Culturale Europene al Universității „Valahia” din Târgoviște

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *