• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dragoș Popescu, despre condamnarea lui Piedone în dosarul Colectiv: „O brumă de dreptate poate, pentru victimele cumplitei tragedii”

ByDâmbovițaMedia

mai 12, 2022

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv. Parlamentarul Dragoș Popescu a reacționat cu un mesaj pe pagina sa de Facebook asupra acestui subiect, afirmând în sfârșit s-a făcut dreptate, iar cei care au fost în Colectiv în seara tragediei, să găsească puțin alinare în urma deciziei definitive a instanței.

O brumă de dreptate poate, pentru victimele cumplitei tragedii de la Colectiv și pentru familiile lor. Vinovații merg toți la închisoare, astăzi. O așteptare de 6 ani de zile, cu numeroase amânări și tergiversări și un primar reales care a decis să fie sfidător față de drama atâtor oameni chiar și astăzi, după anunțul sentinței. Sper ca toți cei care mai sunt astăzi printre noi dintre cei care-au fost în Colectiv în acea fatidică seară, să găsească puțină alinare în decizia definitivă de astăzi a instanței” , a transmis senatorul USR, Dragoș Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *