• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Școala din satul Dobra va avea o nouă bază sportivă

Byadminstefan

mai 13, 2022

Infrastructura educațională, din nou o prioritate pentru administrația publică locală din satul Dobra! Primarul Daniel Nica a anunțat pe pagina sa de socializare că au început lucrările de construire a unei noi baze sportive tip B, în incinta Școlii Gimnaziale din satul Dobra.

De asemenea, tot la unitatea de învățământ din satul Dobra, edilul șef a mai transmis că a fost asfaltat și careul din curtea incintei. La începutul anului școlar, în cadrul festivității de deschidere, conducerea Primăriei Dobra, împreună cu președintele CJD, Corneliu Ștefan, au promis că va  fi asfaltat careul școlii, lucru care s-a și întâmplat. Astfel, comuna Dobra mai bifează o bilă albă pe ceea ce înseamnă dezvoltarea infrastructurii educaționale din localitate.

 

„Au demarat lucrările de construire a bazei sportive tip B în satul Dobra, în incinta școlii și, totodată, a fost asfaltat careul școlii din satul Dobra, promisiune pe care eu și domnul Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, am făcut-o la festivitatea de deschidere a anului școlar. Îi mulțumesc și pe această cale domnului președinte pentru ca s-a ținut de promisiune, așa cum face de fiecare dată. Cu bucurie, vă anunț că, luni, voi depune un nou proiect pentru a construi o bază sportivă asemănătoare și la școala din satul Mărcești, proiect care se va derula tot în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița” , a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare, în aer liber şi copac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *