• mie. sept. 27th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Evenimentele de Zilele Cetății continuă și astăzi în municipiul Târgoviște

Byadminstefan

sept. 5, 2021

De ieri, Târgoviștea este îmbrăcată în haine de sărbătoare! Târgoviștenii au avut parte încă din prima zi de cele mai importante evenimente dedicate Zilelor Cetății. Încă de la orele dimineții, a fost redeschis Salonul editorial ,,I. H. Rădulescu” , un eveniment unic în România. Tot de la primele ore ale dimineții, cei mici au fost fermecați de Magicianul Marian Râlea, reușind să le ofere copiilor o zi de neuitat.

Tot ieri și-a redeschis porțile Târgul meșterilor populari, unde târgoviștenii au putut admira în Parcul Chindiei lucrările și produsele a numeroși meșteri, veniți din toată țara. Nici iubitorii muzicii electronice nu au fost lăsați deoparte, care s-au putut bucura de un spectacol susținut de  Dj KT, Dj Hamuza Live Set Dj Men D Live Set, iar după aceea, iar seara s-a încheiat cu un nemaipomenit spectacol de lasere și foc susținut de Lasere Conexiuni și trupa Hypnosis.

Spectacolele nu se opresc aici, sărbătoarea continuă și astăzi! Organizatorii Primăria Municipiului Târgoviște, Teatrul Municipal ,,Tony Bulandra” , în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița vă invită să urmăriți evenimente inedite în cadrul Zilelor Cetății.

.

Capul de afiș al celor mai așteptate momente de astăzi sunt concertele susținute  în această seară de FELI, VUNK și trupa rock din Târgoviște- TROOPER. Acestea vor avea loc în Parcul Chindia, începând cu orele 19:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *