• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Grădinița din cartierul Sagricom, tot mai aproape de finalizare

ByDâmbovițaMedia

iun. 7, 2022

Lucrările de construire a primei grădinițe din cartierul Sagricom se apropie tot mai mult de final! Investiția este realizată de Primăria Târgoviște în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

În cadrul unei conferințe de presă susținută la Grădinița Nr 9, din cartierul Sagricom, primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, a transmis că lucrările la viitoarea unitate de învățământ vor fi finalizate, cel mai probabil, până la începerea noului an școlar.

„Suntem în cartierul Sagricom din municipiul Târgoviște, aici unde se apropie de finalizare un proiect important pentru locuitorii acestei zone. Este vorba despre o grădiniță, o grădiniță care este construită în cadrul unui parteneriat între Ministerul Educației Naționale și Primăria Municipiului Târgoviște. Discutăm de un teren pus la dispoziție de către administrația locală târgovișteană, la care se adaugă și suportarea unei treimi din valoarea investiției. Înafara costului pe care administrația locală târgovișteană îl suportă pentru această investiție, realizăm câteva lucrări de  sistematizare importante în zonă, anume: asfaltare străzii Mircea Georgescu, este strada din fața grădiniței și, de asemenea, tot aici în această zonă vom face o parcare de aproximativ 40 de locuri, iluminat public, mobilier stradal și tot ceea ce este necesar pentru sistematizarea integrală acestei zone. Exact în continuarea grădiniței, urmează să fie construită prin Compania Națională de Investiții o creșă. Sper ca lucrările să înceapă anul acesta. Am solicitat o situație de la Compania Națională de Investiții, până acum nu am primit un răspuns pentru a cunoaște cu exactitate momentul în care va începe această investiție. În ceea ce privește grădinița, termenul de finalizare al lucrărilor de reabilitare, dar și al celor de sistematizare pe care le realizăm în zonă…eu sper ca în anul școlar următor să însemne și deschiderea acestei locații a Grădiniței Nr 9. Nu va avea personalitate distinctă, aceasta va fi denumirea. Discutăm despre o suprafață desfășurată de aproximativ 720 de metri pătrați, cu trei grupe și o investiție foarte utilă pentru locuitorii din acest cartier. Așadar, nu este vorba despre o singură investiție, este vorba despre un complex de investiții de natură să schimbe într-o măsură situația din această zonă pentru că în viitor ne gândim și la sistematizarea spațiului verde din această zonă, astfel încât să putem să discutăm despre o investiție, care să răspundă cerințelor locuitorilor acestui cartier” , a fost mesajul primarului Daniel Cristian Stan.

Ar putea fi o imagine cu interior

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *