• sâm. sept. 23rd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

În Târgoviște, un tânăr de 22 de ani a atacat cu sabia un autobuz

Byadminstefan

apr. 26, 2021

Potrivit IPJ Dâmbovița, un tânăr în vârstă de 22 ani a atacat astăzi cu o sabie un autobuz de  transport public. Incidentul a avut loc pe Bulevardul I.C Brătianu din Târgoviște.

Pe surse, am aflat că atacatorul a fost prins de omenii legii, după care a fost internat la secția de Psihiatrie.

„Un tânăr de 22 ani a distrus geamul stânga al autobuzului. Agresorul a fost condus la spital, unde a fost internat la Psihiatrie. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru distrugere şi tulburare a liniştii şi ordinii publice. Agresorul a folosit un obiect ascuţit tăietor. Nu a fost nimeni rănit”, precizează IPJ Dâmboviţa

De asemenea, incidentul nefericit a fost comentat și de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

,, Ne dorim cu toții un oraș civilizat, curat și mijloace de transport în comun noi și moderne. Unii însă iși bat joc de munca tuturor. In jurul orei 10, pe o stradă din oraș, un individ a spart, nici mai mult nici mai puțin, cu un fel de sabie, geamul de la șofer al unui autobuz nou, aflat în dotarea administrației publice locale din Târgoviște și pus în circulație luna aceasta.Autorul a fost identificat și prins rapid de către forțele de ordine, iar filmările de pe camerele video ale autobuzului, atât interioare, cât și exterioare, sunt probe concludente. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar autobuzul este asigurat” ,  a reacționat primarul municipiului Târgoviște pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *