• vin. sept. 22nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a fost prezent la biserica parohiei de la Mărcești, cu ocazia sărbătorii Bunei Vestiri

Byadminstefan

mart. 26, 2022

Vineri, 25 martie 2022, în ziua Praznicului „Bunei Vestiri” , Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon  a poposit la biserica parohiei de la Mărcești. Acesta a fost întâmpinat cu anafură de primarul comunei Dobra, Daniel Nica, înconjurat de numeroși credincioși ai satului Mărcești, și nu numai. Primarul Daniel Nica a avut și un mesaj pe care l-a transmis după acest moment sfânt organizat în localitatea sa.

„Momente pline de har am trăit astăzi la biserica parohiei de la Mărcești, cu prilejul marii sărbători creștine a Bunei Vestiri. Am avut deosebita bucurie de a-l întâmpina în comuna noastră pe Înaltpreasfințitul Mitropolit Nifon, care, împreună cu un impresionant sobor de preoți și diaconi, ne-a încântat sufletele, slujind Sfânta Liturghie și vorbind cu multă elocvență și înțelepciune. Îi sunt recunoscător, în numele tuturor locuitorilor Comunei Dobra și îi sărut mâna” , a fost mesajul primarului Daniel Nica.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *