• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Lumină, colinde și bucurie: Târgoviște se pregătește să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă

ByDâmbovițaMedia

nov. 28, 2023

Primăria Târgoviște a făcut anunțul oficial al începutului celei mai așteptate perioade a anului, în cadrul unei conferințe de presă organizată în Piața Tricolorului. Primarul Daniel Cristian Stan a oferit detalii despre seria de evenimente planificate pentru a aduce magia sărbătorilor în inimile comunității.

Intrăm în cea mai frumoasă perioadă a anului, perioada sărbătorilor de iarnă. În data de 3 decembrie, duminică, la ora 18:00, va fi aprins iluminatul festiv. Vă așteptăm cu mic, cu mare, aici, în Piața Tricolorului. Un spectacol impresionant de lasere și artificii stradale vor marca acest moment. Este un eveniment pe care suntem convinși că toată lumea îl va aprecia, în special cei mici. În Piața Tricolorului vor avea loc și concerte de colinde, iar Moș Crăciun va aduce bucuria sărbătorilor la Târgoviște pe data de 15 decembrie, urmând traseul obișnuit, dinspre Teatrul Tony Bulandra și ajungând aici în Piața Tricolorului.

Traseul va include bulevardul Mircea cel Bătrân și Calea Domnească, așa cum suntem obișnuiți în fiecare an. În zilele de 15, 16 și 17 decembrie, Moș Crăciun va împărți cadouri aici, pe Platoul Prefecturii. Înscrierile pentru aceste cadouri speciale destinate copiilor se vor realiza în aceleași zile și loc, urmând ca apoi Primăria Târgoviște să continue generozitatea prin distribuția de daruri. Așadar, invităm pe toți, indiferent de vârstă, să se alăture evenimentului de pe 3 decembrie pentru aprinderea iluminatului festiv, jocul de artificii și spectacolul de lasere, într-un eveniment cu totul deosebit pregătit de Primăria Târgoviște, prin intermediul Teatrului Tony Bulandra” , a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

Unul dintre cele mai așteptate momente va fi pe 15 decembrie, când Moș Crăciun va face intrarea triumfală în oraș la ora 17:30, însoțit de un alai de spiriduși și o fanfară festivă. Traseul său va cuprinde Teatrul Tony Bulandra – Bulevardul Regele Carol I – Bulevardul Micea cel Bătrân – Calea Domnească – Bulevardul Libertății – Piața Tricolorului. Aici, timp de 3 zile, Moș Crăciun va împărți mii de daruri copiilor cuminți.

 

Înscrierile pentru a întâlni pe Moș Crăciun vor avea loc în zilele de 15, 16 sau 17 decembrie, la scena din Piața Tricolorului, începând cu orele 16:00.

 

Concertele de colinde, distribuirea generoasă de daruri pentru cei mici și spectacolele speciale pentru copii vor contribui la crearea unei atmosfere magice în Târgoviște, aducând bucurie și încântare în inimile tuturor în această perioadă festivă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *