• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Mâine – Expoziţia de grafică și gravură „Artes Mechanicae” Răzvan Dragoș, la Muzeul de Artă din Târgoviște

ByDâmbovițaMedia

nov. 1, 2021

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, vă invită să vizitați, începând cu data de 2 noiembrie 2021,expoziţia de artă „Artes Mechanicae”, a artistului Răzvan DRAGOȘ, care va fi deschisă la Muzeul de Artă din Târgovişte.
Expoziția prezintă o selecție de 14 lucrări de grafică (desen, gravură și monotip), realizate în ultimii doi ani, și înfăţișează publicului necontenita cercetare creatoare a graficianului Răzvan Dragoș Petrișor. Vizitatorii pot descoperi în această expoziție o continuare a seriei de lucrări Artes mechanicae, inițiată încă din anii de studenție, în care tânărul artist fructifică posibilitățile grafice și compoziționale, în tehnici diverse, însă pe aceeași temă.
Numele acestui artist nu este anunțat publicului târgoviștean pentru întâia dată, el fiind întâlnit și cu alte ocazii pe simezele Muzeului de Artă ori ale Muzeului de Istorie din Târgoviște. Așadar, Răzvan Dragoș a mai fost la Târgoviște în calitate de expozant, dar și premiant la diferitele ediții ale Bienalei Naționale de Gravură „Gabriel Popescu”, organizate de Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște. Expoziția poate fi vizitată la Muzeul de Artă din Calea Domnească nr. 185, începând de marți 2 noiembrie 2021, ora 08:00. Expoziția este deschisă până la data de 27 noiembrie 2021, de marți până duminică, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *