• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Președintele CJD anunță: „adio dosar cu șine și timp pierdut la ghișee.” A fost aprobată cererea de finanțare a proiectului de digitalizare a serviciilor Consiliului Județean

ByDâmbovițaMedia

mart. 8, 2022
???? ??? ???????? ?? ??????? ??? ?? ????? ???? ????̦??!
????? ?̂? ?????? ??????!
 Președintele  Consiliului  Județean, Corneliu Ștefan, vine cu o veste bună pentru dâmbovițeni!
Potrivit acestuia, a ???? ????????̆ ??????? ?? ??????̦??? ? ??????????? “??? – ?????????̦?? ?????̦???? ??̂??????̦? ?? ????????? ????????̦??? ???? ???????????? ?? ????????? ????????????”.
„Cât de curând, vom trece la contractarea serviciilor de dezvoltare și de stabilire a arhitecturii sistemelor hardware și software necesare asigurării serviciilor publice online.
Odată sistemul implementat, de acasă, din fața calculatorului sau de la birou, dâmbovițenii vor putea depune de petiții on-line adresate Consiliului Județean Dâmbovița, răspunsul urmând să fie primit în format electronic și vor putea urmări stadiul solicitărilor efectuate prin intermediul portalului.
 De asemenea, tot de acasă sau birou, de pe PC sau telefon, se vor putea solicita:
 acorduri prealabile;
 autorizații de executare și amplasare de lucrări pe drumuri județene;
 autorizații de transport special;
 autorizații de amplasarea de chioșcuri, containere, tonete, cabine, spații de expunere, corpuri şi panouri de afișaj, firme şi reclame situate pe căile şi în spațiile publice;
 acorduri prealabile privind amplasarea şi execuția unor obiective în zona drumurilor județene.
Este un pas uriaș făcut de administrația județului nostru în procesul de #debirocratizare a serviciilor pe care le oferim dâmbovițenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *