• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Primarul Daniel Cristian Stan infirmă zvonurile că ar pleca de la Primăria Municipiului Târgoviște, la finalul mandatului

ByDâmbovițaMedia

apr. 3, 2022

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a reacționat pe pagina sa de Facebook asupra zvonurilor despre faptul că ar pleca la finalul mandatului de la conducerea Primăriei.

Acesta neagă orice informație în acest sens și spune că se va gândi să plece în momentul în care târgoviștenii îi vor cere acest lucru.

„ Se-ntâmplă, periodic, ca niște nefericiți politici, nervoși că nu le-au ieșit zarurile cum trebuie acum 6 ani și acum 2 ani, să apeleze la o „strategie” josnică: vorbesc cu cine-apucă despre cum o să plec eu de la Primărie la finalul acestui mandat și voi lăsa pe unul sau pe altul în locul meu. Atât au putut produce :))

De cele mai multe ori îi ignor. Parcă, totuși, au devenit prea vocali și am o satisfacție aparte să le transmit că pot să-și facă alte planuri de viitor. O să plec de la Primăria Târgoviște când o să-mi spună târgoviștenii să plec. Am muncit prea mult, eu și echipa mea, ca să lăsăm pe unii să distrugă. Am făcut o echipă puternică împreună cu Corneliu Ștefan și n-avem de gând să permitem unor indivizi în pană de idei să strice asta.
Gata. Înapoi la treabă” , a fost mesajul primarului Daniel Cristian Stan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *