• mie. nov. 29th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

PSD Dâmbovița a început reunirile cu membrii partidului din județ

Byadminstefan

sept. 13, 2023

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a marcat un moment important în activitatea partidului prin reluarea întâlnirilor cu colegii din organizațiile PSD din Dâmbovița. Primul astfel de eveniment a avut loc în orașul Găești, unde s-a evidențiat hotărârea de a câștiga viitoarele alegeri locale.

 

Cu peste 200 de colegi prezenți la discuții, evenimentul a fost un prilej de a consolida echipa și de a stabili pașii ce vor trebui urmați pentru a asigura victoria PSD Dâmbovița în alegerile ce vor avea loc anul viitor. Corneliu Ștefan a subliniat faptul că obiectivul de bază este câștigarea Primăriei și a Consiliului Local Găești.

 

„Avem o echipă puternică aici, iar Alexandru Iorga va câștiga alegerile! Găeștiul are nevoie de o schimbare! Orașul are nevoie de proiecte care să schimbe viața oamenilor de aici, iar echipa PSD Dâmbovița și Alexandru Iorga vor face acest lucru,” a declarat președintele PSD Dâmbovița.

 

Aceste întâlniri sunt parte a unei serii de consultări planificate în fiecare organizație a PSD Dâmbovița. Scopul principal este de a stabili direcțiile și prioritățile pentru perioada următoare și de a promova proiectele partidului în vederea dezvoltării județului.

 

Corneliu Ștefan a subliniat importanța colaborării și implicării tuturor membrilor pentru a realiza obiectivele partidului și pentru a aduce schimbări benefice comunităților locale din Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *