• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul Dragoș Popescu face denunțuri penale la DNA împotriva unor funcționari publici și a unui primar!

ByDâmbovițaMedia

feb. 2, 2022

Senatorul Dragoș Popescu a transmis astăzi pe pagina sa de socializare că a depus denunțuri penale la DNA, care vizează funcționarii din conducere de la Apele Române, care au emis 760 de autorizați de gospodărire a apelor fără documentație completă, așa cum prevede legea.

De altfel, a fost denunțat și un primar și angajații din primăria pe care o conduce, din cauza unor cheltuieli din bani publici pentru lucrări de reparații în urma inundațiilor, care nu aveau acte de reglementare privind protecția mediului.

„Am depus denunțuri penale la DNA!

Primul face referire la 760 de autorizații emise de funcționari cu funcții de conducere de la Apele Române, mai precis la modul de eliberare a autorizaților de gospodărire a apelor fără documentația completă cerută de lege.

Al doilea denunț vizează un primar și funcționarii din acea primărie și se referă la modul de cheltuire a banului public pentru lucrări de reparații în urma inundațiilor fără a avea acte de reglementare privind protecția mediului. Aici prejudiciul creat este de peste 1 milion de euro.

P.S. Domnule Corneliu Stefan, nu amenințați funcționarii publici din conducerea deconcentratelor cu destituirea! Chiar dacă aveți obiceiul să îi numiți politic și să nu organizați concursuri, aceștia nu sunt în funcție pentru a elibera “avize și acorduri” la comanda PSD.  Dâmbovița nu este tarlaua PSD așa încât să bateți din picior și să vi se elibereze documente. Dacă își încalcă atribuțiile de serviciu există instituții care decid asta și pe care sper că încă nu le-ați căpușat politic.

Am fost, sunt și voi rămâne foarte atent la modul cum sunt emise în județ avizele, acordurile și autorizațiile. În special în domeniul mediului. Mai ales în nordul județului” , a transmis senatorul USR-PLUS Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *