• Dum. apr. 14th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul Dragoș Popescu, răspuns la întrebările președintelui CJD: ,, Susținem refacerea drumului de munte la o valoare reală, nu la preț de autostradă”

ByDâmbovițaMedia

sept. 17, 2021

Astăzi, în sediul organizației PSD Dâmbovița a avut loc o conferință de presă susținută de liderul partidului și președinte al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan. În cadrul acesteia, au fost adresate mai multe întrebări către parlamentarii USR-PLUS Dâmbovița și ai Partidului Național Liberal, despre cum se va reface drumul din munte DJ 714, afectat de calamități, fără bani de la Guvern.

Corneliu Ștefan a mai declarat că nici până astăzi nu a primit vreun răspuns din partea parlamentarilor USR-PLUS Dâmbovița și Ministerului Mediului referitor la drumul forestier de pe partea dreaptă contur al lacului Bolboci pentru a-l prelua Consiliul Județean Dâmbovița în perioada iernii.

Senatorul USR-PLUS, Dragoș Popescu a răspuns public acestor întrebări ale președintelui CJD pe pagina sa de socializare. Parlamentarul a precizat că nu se opune reabilitării drumului din munte, DJ 714, dar la o valoare  realistă pentru 250 de metri, nu la una de preț pentru o autostradă.

De asemenea, Dragoș Popescu a răspuns și pentru drumul forestier de lângă lacul Bolboci, precizând că acesta trebuie să rămână drum forestier administrat Direcția Silvică.

Nu în ultimul rând, acesta a transmis că USR-PLUS își dorește și susține plecarea lui Florin Cîțu de pe scaunul de Premier al României, mai mult decât au făcut-o  până acum cei aflați în opoziție.

 

,,Răspuns adresat domnului Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița

Astăzi, 17 septembrie, în cadrul conferinței de presă a PSD Dâmbovița, domnul președinte Corneliu Ștefan a adresat public mai multe întrebări parlamentarilor de Dâmbovița. Arătându-se foarte  îngrijorat și în același timp supărat că nu a primit din partea Guvernului Cîțu sumele uriașe pe care le-a solicitat, președintele PSD Dâmbovița critică constant Guvernul, pe prim-ministrul actual și pe parlamentarii PNL și USR-PLUS de Dâmbovița.

Pe această cale, în calitate de senator USRPLUS de Dâmbovița, îi răspund punctual.

Susțin refacerea drumului din munte afectat de calamități pe o distanță de aproximativ 250 de metri la o valoare reală, nu la preț de autostradă.

Drumul forestier, actualmente închis circulației publice, trebuie să rămână drum forestier administrat de Direcția Silvică.

Fac precizarea că USRPLUS vrea, așa cum susținem ferm și hotărât, plecarea domnului Cîțu de la conducerea Guvernului, dar parlamentarii PSD au demonstrat că nu vor asta. Dimpotrivă, aceștia îl sprijină din Parlament, în Birourile Permanente Reunite ale celor două camere, pe actualul prim-ministru.

Dacă ar exista cu adevărat voință politică și dorința ca acest Guvern condus de Florin Vasile Cîțu să cadă, ar asigura cvorumul necesar adoptării moțiunii de cenzură sau PSD ar iniția propria moțiune. Altfel, discursurile sunt pur demagogice și populiste.

Ion-Dragoș Popescu

Senator USRPLUS Dâmbovița”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *