• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul Dragoș Popescu, vizită la Termocentrala CET II Craiova. Imagini video cu praful toxic generat de arderea cărbunelui și care afectează sănătatea oamenilor

ByDâmbovițaMedia

mai 19, 2022

 

În acest final de săptămână, parlamentarul USR, Dragoș Popescu, alături de fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu și parlamentarul Cosim Poteraș, au vizitat Termocentrala CET II Craiova. Acesta a surprins câteva  imagini video cu cenușa care s-a strâns în cei 30 de ani de activitate a complexului energetic și care afectează sănătatea locuitorilor orașului Craiova.

„Nu suntem pe Marte, suntem la Craiova, împreună cu Octavian Berceanu și Cosmin Poteraș, în vizită la Termocentrala CET II Craiova. Imaginile din video sunt filmate pe depozitul de zgură și cenușă al termocentralei, de unde pleacă, nestingherit, praful toxic generat de arderea cărbunelui din CET.

Praful acoperă adesea orașul Craiova, străzile, mașinile și merge apoi în plămânii oamenilor și copiilor. Craiovenii protestează frecvent și cer măsuri ferme, măsurile costă prea mult, se pare, pentru protejarea sănătății populației.  Revin cu detalii” , a declarat senatorul USR, Dragoș Popescu.

Imagini Video:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *