• vin. sept. 22nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul USR PLUS, Dragoș Popescu, revine alături de cetățeni

Byadminstefan

sept. 1, 2021

Vacanța parlamentară s-a încheiat, iar deputații și senatorii au revenit la posturile lor. Senatorul USR PLUS Dâmbovița, Dragoș Popescu, a anunțat pe pagina sa de socializare că începând cu data de 9 septembrie 2021 vor fi reluate audiențele săptămânale cu publicul.

Acestea se vor desfășura atât online, cât și fizic. Senatorul a promis că și în noua sesiune parlamentară va fi la fel de dornic să cunoască nevoile și problemele cu care se confruntă cetățenii.

Parlamentarul a oferit în detaliu informații despre programul audiențelor săptămânale.

,, La începutul anului, am promis că voi fi aproape de întreaga comunitate din Dâmbovița, așa cum consideram că orice parlamentar ar trebui să fie. Faptul că intrăm acum într-o noua sesiune parlamentară nu schimbă cu nimic dorința mea de a vă cunoaște nevoile și problemele și nici gândul că e de datoria mea să încerc să vă ajut de fiecare dată când există această posibilitate.

Audiențele săptămânale continua astfel, așa cum (sper că) v-am obișnuit deja, cu același scop de a găsi rezolvarea, fie ea și în timp, la problemele cu care vă confruntați.

Ne putem, începând cu data de 9 septembrie, auzi și întâlni, astfel:

  • Online ZOOM – Joia, în intervalul orar 18.00 -19.30
  • Târgoviște – Vinerea, în intervalul orar 10.00 – 12.00, la cabinetul parlamentar situat pe Str. Poet Grigore Alexandrescu bl. E1, parter
  • Moreni – Vinerea, în intervalul 13.00 – 1500, pe Str. Cpt. Pantea Ion nr. 5
  • Pucioasa – Vinerea, în intervalul 17.00 -19.00, pe Str. Republicii nr. 85.

 

Pentru ca fluxul să fie unul firesc, am rugămintea mare de a vă programa telefonic la numărul 0790.101.362. Vă mulțumesc frumos și vă aștept cu drag.” , a transmis, Dragoș Popescu, senator USR PLUS Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *