• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Toni Petrea, răspuns categoric în privința transferurilor lui Marco Dulca și Ianis Stoica la Chindia Târgoviște

Byadminstefan

sept. 23, 2022

Imediat după instalarea lui Toni Petrea pe banca Chindiei Târgoviște, în spațiul public a apărut informația că acesta i-ar dori sub comanda sa pe Marco Dulca (23 de ani) și Ianis Stoica (19 ani), doi fotbaliști pe care i-a antrenat pe vremea când era la FCSB.

La prima conferință de presă ca antrenor principal al Chindiei, Toni Petrea transmis că în acest moment nu se pune problema ca cei doi jucători să fie aduși la gruparea târgovișteană. Totuși, acesta nu a negat faptul că i-ar vrea pe Dulca și Stoica la Chindia, mai ales că Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB, i-a folosit foarte puțin pe cei doi, care nu mai sunt în grațiile patronului din Pipera, Gigi Becali.

În ceea ce privește aducerea lui Marco Dulca și Ianis Stoica de la FCSB, nu am discutat cu nimeni din conducerea FCSB-ului, sincer. Nici nu am avut timp. Am citit și eu informația asta, nu știu de unde a apărut, pentru că eu chiar nu am vorbit cu nimeni despre asemenea lucruri, momentan. Vedem pe parcurs ce se va întâmpla. Momentan, regulamentar nici nu se pot face aceste transferuri” , a declarat Toni Petrea în cadrul conferinței de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *