• mie. sept. 27th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Vești bune din partea conducerii CJD! A fost semnat contractul de modernizare DJ 714 sector Bolboci – Contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului

Byadminstefan

mart. 30, 2022

A fost semnat contractul de modernizarea DJ 714 Bolboci – Contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului! Vestea a fost oferită de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care a mai transmis că odată ce vremea va deveni una prielnică și în zona montană, va fi semnat imediat și ordinul de începere al lucrărilor.

 

,Zona montană dâmbovițeană atrage mii de turiști, iar prin aceste lucrări vom asigura cele mai bune condiții de trafic celor care vor să urce pe Platoul Peștera-Padina, indiferent de sezon.  Proiectul, cu o valoarea totală de ??????????? ?.???.??? ?? ???, va cuprinde: modernizarea a 4,5 km de drum; lăţime platformă drum – 6,00 m; lăţime parte carosabilă – 4,75 – 5,50 m; 4 km rigole din beton descoperite; 260 m rigole carosabile acoperite; 26 de podețe tubulare; 4,3 km de parapet direcțional semigreu; adâncirea fundațiilor de parapet pe 1,6 km’’, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *