• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, marcată la Târgoviște

Cu ocazia Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății, a fost adus la Târgoviște un omagiu martirilor Revoluției din Decembrie 1989, astăzi împlinindu-se 31 de ani de la momentul care a dus la căderea regimului comunist din România.

La evenimentul desfășurat la Monumentul Eroilor Revoluției din Piața Mihai Viteazul din Târgoviște a participat și conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie și secretarul județului, Ivan Vasile Ivanoff. De asemenea, au fost prezenți parlamentari, reprezentanți ai Asociației Luptătorilor din Decembrie ’89, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Târgoviște, consilieri județeni și locali. Momentul solemn a fost organizat de Prefectura Dâmbovița, împreună cu Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște, și a cuprins un ceremonial militar, organizat de Garnizoana Târgoviște, dar și un ceremonial religios, oficiat de către un sobor de preoți din partea Arhiepiscopiei Târgoviștei.
Memoria martirilor căzuți în Decembrie 1989 a fost cinstită și prin depunerea de coroane de flori la Monumentul Eroilor Revoluției.
Evenimentul s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare.

Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *