• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Avansează lucrările de la stadionul „Eugen Popescu”

ByDâmbovițaMedia

mart. 4, 2022

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a făcut recent o vizită e șantierul de reconstrucție a stadionului „Eugen Popescu”!

Potrivit acestuia, ca stadiu de execuție, la tribuna nouă, a fost turnată integral placa de la parter și se lucrează deja la cea de la etaj. În același timp, se realizează și casa liftului. După finalizarea plăcii de la etaj, va începe montarea gradenelor prefabricate, se va turna șapa de egalizare și se va lucra la compartimentările interioare.

La tribuna veche, au fost montate și ultimele gradene prefabricate, încăperile au fost deja tencuite și a fost finalizată rețeaua de alimentare cu energie electrică, iar la exterior se sudează ultimele elemente ale construcției destinate mass-media.

Aici, când vremea ne va permite, vom realiza hidroizolația (care necesită o temperatură constantă de peste 15 grade) și vor fi montate toate scaunele de pe această tribună.

În pofida tuturor dificultăților, cu prețuri majorate în cascadă la materialele de construcție sau utilități, continuăm edificarea unei arene fotbalistice foarte moderne, care îndeplinește toate condițiile impuse de regulamentele in vigoare pentru disputarea meciurilor de primă ligă, indiferent de oră sau de anotimp, iar cu ajutorul lui Dumnezeu și dacă nu vor apărea situații neprevăzute, prindem un meci în prima ligă la Târgoviște în acest sezon.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi în aer liber

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *