• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Cupa Hilal’s Riders, Etapa Zonală va fi organizată la Dobra

ByDâmbovițaMedia

ian. 13, 2022

Vești bune pentru locuitorii comunei Dobra și nu numai! În perioada  24-25 iunie va avea loc prima ediție a Cupei Hilal’s Riders, Etapa Zonală CEN 40 km, CEN 60 km, CEN 80 km, care va fi organizată în comuna Dobra. Anunțul a fost făcut de primarul localității Daniel Nica. De asemenea, administrația publică locală din Dobra a anunțat că va sprijini organizatorii acestui eveniment important pentru comună, dar și pentru județul Dâmbovița.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

„Dragi prieteni, în zilele de 24-25 iunie va avea loc prima ediție a Cupei Hilal’s Riders, Etapa Zonală CEN 40 km, CEN 60 km, CEN 80 km, care va fi organizată la noi  în comună,sub egida Federației Ecvestre.

Am acordat și voi acorda tot sprijinul celor de la  Clubul Sportiv Hilal’s Riders, organizatorii acestui eveniment deosebit și mă bucur că au ales comuna noastră pentru desfășurarea acestui eveniment de anduranță ecvestră .

Desigur, vă vom ține la curent cu detaliile organizatorice pe care le vom face publice la o dată apropiată evenimentului.

Pâna în prezent avem peste 50 de participanți cu cai arabi.” , a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *