• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

,,Era ok și la 60”! Veniți la Teatrul Tony Bulandra, joi, 16 noiembrie, la ora 19 și vă veți convinge că râsul nu are vârstă!

ByDâmbovițaMedia

nov. 14, 2023

Răzvan Vasilescu a trecut de șaizeci de ani, dar știe să râdă ca la douăzeci. De sine, de trecerea timpului şi de efectele ei asupra bărbatului matur. Dar știe și să se bucure de viață, așa cum e ea.

“Era ok și la 60! e un spectacol care mi-e drag”, spune autorul, “pentru că, în mare măsură, e și autobiografic, dar și pentru că, în mare măsură, e simpatic, inteligent și cu umor.

E nostim uneori la 69, să-ți amintești, cu un ochi râzând și cu altul în lacrimi, cum erai la 29 şi când te îndrăgosteai. Dar ce te faci dacă te îndrăgostești acum?”

Publicul îl știe pe actorul Răzvan Vasilescu din tinerețea lui, din teatru și din zecile de filme și seriale de televiziune în care a jucat de la vârsta de 24 de ani, între care De ce trag clopotele, Mitică?, Faleze de nisip, Balanța şi Magnatul (pentru ambele a primit Premiul Uniunii Cineaştilor pentru rol secundar, în 1992, respectiv 2004), TrahirCalifornia  Dreamin’ (nesfârșit) (a primit Premiile UCIN şi Gopo pentru Cel mai bun actor, 2007), Călătoria lui Gruber, Carol I, Undeva la Palilula, Moromeții 2, sau popularul serial TV Las Fierbinți.

Și publicul îl iubește până la 69 (de ani), când, cu melancolie șugubeață, se joacă vesel cu timpul care trece și lasă urme în trupurile și în viețile noastre.

“Ce faci, când dai o mică petrecere pentru câțiva prieteni vechi și nu-I mai recunoști?”, se întreabă Răzvan Vasilescu. “Ce-i spui soției acum, când te invită să dansezi? Ce faci când sună telefonul și la telefon e o voce de femeie pe care nu o recunoști? Sau când stai cu un pahar, mai mult decât ar trebui?

Vreau să zic că nu mai e ce-a fost odată. Și a fost extraordinar. Dar mai mult decât orice, vreau să mulțumesc că sunt în viață și mai râd și-i mai fac și pe alții să râdă uneori.

Și asta-i o mare bucurie, ca oamenii să râdă. Ce poate fi mai bine?

Despre asta e spectacolul: despre bucuria de a râde.”

Într-adevăr, se râde în toate felurile la one-man show-ul lui Răzvan Vasilescu, de la zâmbet la râsul complice, de la surâsul interior la hohote de râs.

Veniți la Teatrul Tony Bulandra, joi, 16 noiembrie, la ora 19 și vă veți convinge că râsul nu are vârstă!

 

Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *