• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Eveniment cultural la Târgoviște: Expoziția de pictură „Interacțiuni cromatice” debutează cu vernisajul din 21 noiembrie la Galeria de Artă din Cinema Independența!”

Byadminstefan

nov. 19, 2023

Primǎria Municipiului Târgovişte şi Teatrul Tony Bulandra vǎ invitǎ la deschiderea oficială a expoziţiei de pictură „Interacțiuni cromatice” a unui grup amplu de artiști din toate generațiile, membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Vernisajul va avea loc marți, 21 noiembrie 2023, începând cu ora 17:00, la Galeria de Artǎ Târgovişte (foaierul Cinema Independența).

Pe simezele Foaierului Cinematografului vor fi prezentate lucrări specifice fiecărui artist participant, expoziția neavând o tematică prestabilită, cu excepția îndemnului de a deschide publicului o fereastră prin care să poată privi spre laboratorul intim al creatorului. Acoperind domenii diversificate ale artei plastice contemporane, de la observația directă și până la construcțiile abstracte și jocurile de limbaj, expoziția propune o radiografie la zi a artei noastre de astăzi.

Iubitorii de artǎ sunt aşteptati sǎ viziteze expoziţia, gratuit, conform programului Galeriei de Artǎ Târgovişte în perioada 21 noiembrie 2023 – 15 ianuarie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *