• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Spectacolul-eveniment Argonautas deschide stagiunea la Teatrul Tony Bulandra: Ultima șansă de a experimenta această coproducție româno-coreeană la Târgoviște”

Byadminstefan

sept. 26, 2023

Ultima şansă!

Teatrul Municipal Tony Bulandra are bucuria de a deschide stagiunea 2023/2024, cu un spectacol-eveniment, coproducția româno-coreană Argonautas.

Pe 27 septembrie, de la ora 19:00, este ultima şansă pentru târgovişteni de a-i vedea împreună, pe scena Sălii Mari a teatrului, în ultima reprezentație de la Târgovişte, pe actorii români şi pe partenerii lor sud-coreeni.

Ei vor fi argonauții plecați în căutarea Lânii de Aur, râvnitul semn al prosperității, în povestea cu ecouri puternice în actualitate, cea a emigranților aflați în căutarea unui tărâm pe care să-l poată numi acasă. O călătorie ce naşte întrebări esențiale: cum îl percepi pe „celălalt”, îl accepți, îl înțelegi, sau îl elimini?

Vedetele Teatrului Tony Bulandra şi starurile teatrului şi ale filmului corean vor interpreta personajele acestei poveşti cu puternice contraste emoționale, simbol al veşnicei căutări a omului, în înfruntarea cu valurile vieții.

După succesul răsunător pe care Argonautas l-a înregistrat la Festivalul de Teatru din Coreea de Sud, desfăşurat în insula Jeju, spectacolul semnat de Mc Ranin în formulă de coproducție româno-coreană dă o ultimă întâlnire locuitorilor Municipiului Târgovişte, înainte de a pleca în turneu la Festivalul de Teatru de la Brăila, la Chişinău şi la Bucureşti. Nu ratați evenimentul toamnei teatrale târgoviştene!

Bilete online: https://www.eventim.ro/ro/bilete/argonautas-targoviste-teatrul-municipal-tony-bulandra-1372315/performance.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *